2008. július 23., szerda

Rendeltük...


Szombaton egy ebéd keretein belül sor került a hivatalos eljegyzésünkre. Ebből az alkalomból tortát rendeltünk Szeged egyetlen vegetáriánus étterméből és azt kell mondanom, hogy teljesen meg vagyok elégedve:

- a torta gyönyörűen nézett ki és ízletes is volt

- bármilyen ízesítéssel elkészítik, külön választhattam, hogy milyen piskótát, krémet és díszítést készítsenek (a képen látható torta csokis piskóta, csokis krémmel és gyümölcsös díszítéssel)

- sőt, még a növényi tejről is dönthettem, a választék: szójatej, rizstej és tönkölytej (én a rizstejet választottam, mert a szóját annyira nem szeretem, a tönkölyt pedig még nem kóstoltam)

Egyszóval, mindenkit csak arra tudok bátorítani, hogy próbálja ki, megéri!

7 megjegyzés:

Kata írta...

Gratulálok az eljegyzéshez! A torta pedig nagyon guszta :o)

Renata Kalman írta...

Hű de jól néz ki! Gratulálok én is!

Anett írta...

Köszönöm szépen!

Már nagyon régen meg akartuk tartani, mert igazából a lánykérés már márciusban volt, de utána jött a vizsgaidőszak, aztán a szüleim elutaztak... De végre megtartottuk és nagyon jól sikerült!!!

siccike írta...

Nem semmi, eljegyzés ilyen fiatalon!:-) Sok boldogságot és kitartást nektek! A párod is vega? A torta nagyon guszta, és sztem igen nagy dolog, hogy már vidéki városban is ilyen sokrétű lehetőség van vegatorta rendelésére!

Anett írta...

Siccike!

Fiatalok vagyunk, de már 5,5 éve járunk úgyhogy szerintem egyáltalán nem kapkodtuk el a dolgot. :)
Párocskám sajnos nem vega, de szerencsém van vele: 1. mert szereti a vega ételeket, 2. mert szeret főzni, így nem okoz gondot neki, hogy én nem vagyok hajlandó húsból főzni.
Azért reménykedem benne, hogy egyszer majd ő is vega lesz!

Scott McLean írta...

Wow! That cake looks so delicious!! I ate a very vegan brownie years ago, and it was very yummy!

Scott McLean írta...

I meant I once ate a "very yummy" vegan brownie.