2008. július 9., szerda
Guacamole pirítóssal
Az avokádóval egyszer régen már próbálkoztam, de akkor annyira nem ízlett, hogy egy falat után a maradék a kukában végezte... Most azonban tettem még egy próbát és szendvicskrémet készítettem belőle. Akkora sikert aratott, hogy Párocskám már csak "sláger-étel"-nek hívja és állandóan azt kérdezi ha elfogy, hogy mikor csinálok megint... :)
Hozzávalók:
- egy nagyon-nagyon érett avokádó (vajpuhának kell lennie)
- egy negyed citrom leve
- só, fokhagyma
Az avokádót félbevágjuk és egy kiskanállal kikanalazzuk a belsejét. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, majd egy villa segítségével összetörjük és egyenletes krémet készítünk belőle. Pirítósra kenve tálaljuk.
Jó étvágyat!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Avokádót mi nagyon szeretjük! Azon ételek egyike, amit egyhangúlag az egész család szívesen fogyaszt.
Ügyesek a receptjeid és ínycsiklandozóan néznek ki.
Renata!
Köszönöm az elismerő szavakat, jó látni, hogy van aki olvas!
Anett
Megjegyzés küldése