2008. december 21., vasárnap

"Kis karácsony, nagy karácsony..."


Eljött végre az év vége. Én személy szerint nagyon szeretem a karácsonyt, annak minden velejárójával: lázas agyalás az ajándékokon, majd rohangálás utánuk, menü megtervezése, csomagolás (ezt különösen szeretem), majd a nagy nap... Örömömet lelem mindebben.

Bár be kell hogy valljam, amióta egyetemre járok, árnyék vetődik erre a csodálatos ünnepre. Idén is, december 22-én 10-től és december 23-án 14 órától !!!! is vizsgázom. Hihetetlen ugye??? És állítólag az ország legjobb közgazdasági egyetemének legnívósabb szakján koptatom a padokat... de legalább az vígasztal, hogy ha minden a terv szerint halad, akkor ez lesz az utolsó karácsony amit elrontanak.

Egyébként készültem az ünnepekre, a vizsgák ellenére is: Párocskámmal bejglit és mézeskalácsot sütöttünk, amig Hugicámmal fogunk díszíteni.

Ezúton pedig boldog, békés karácsonyt és sikerekben gazdag új évet szeretnék kívánni minden kedves Olvasómnak!

Találkozunk jövőre!
(vagy talán még egy kicsit hamarabb... ha lesz időm)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Azok a jó kis vizsgáktól terhes karácsonyok... Hát, én se szerettem annyira. De ha most levizsgázol, aztán január végén pihenhetsz.

Viszont ne gondold, hogy utána sokkal könnyebb, pl. ha elmész egy olyan céghez, ahol pont az évvége a leghajtósabb. (Jó kis biztatás...)

Neked is nagyon szép ünnepet kívánok!