2008. december 8., hétfő

Kenyérsütőről megint...

Most már kevésbé boldogan... Az történt ugyanis, hogy a harmadik kenyér után teljesen tönkrement az egy hetes kenyérsütőgépem. Gondolnátok? Még csak nem is egy gagyi márka volt, hanem az a bizonyos francia, ami M-mel kezdődik és x-szel végződik...

Nagyon mérges és csalódott is vagyok egyszerre. Hogy lehet az, hogy 2008-ban veszel egy 20.000 Ft-os konyhai gépet, majd egy hét (igazából csak öt nap) után teljesen tönkremegy az elektronikája? Szombaton elvittem a szervízbe, ahol azt mondták, ilyen gyorsan még nem ment tönkre gép (vagy csak nem akarták bevallani). Ha viszont ez tényleg igaz, akkor sikerült a kb. 10 kipakolt gép közül kiválasztani azt az egyet, ami ilyen rövid idő alatt kilehelte a lelkét. Ja, és persze nem cserélik ki, csak ha nem javítható. Inkább kicserélik a teljes elektronikát... De ha egy karcolás is lesz a gépen, jaj nekik...!

5 megjegyzés:

Maimoni írta...

Szia! Nem tőled hallom először, hogy bizony a márkás kenyérsütőkkel sok a baj. eem egy noname, Lidl-ben vásárolt van, szinte naponta használom, nagyjából egy éve,és abszolúte megbzható. Remélem, a tiéd sem rendetlenkedik többet...

Maimoni írta...

Bocsánat a slendrián írásért!
eem=nekem,
és persze megbízható...

Dulmina írta...

Nálunk két korosabb Hauser van a családban, és jól működnek évek óta. Régebben nagyon sokat használtam, sütő hiányában még a fél adag ilyen-olyan lepényeket is abban sütöttem.

A francia márkával kapcsolatban viszont Adéle-nak is volt problémája, nem tudom, megoldódott-e már...

Marcsi írta...

Szia.
Nekem ez a márka van. Igaz három hónapig birta,a keverőlapát része ment tönkre. Majd szerviz kéthónap, ahol mindig csak hitegettek, hogy jön az alkatrész.
Végül bepöccentem, csináltam egy nagy hangos cirkuszt és kétnap mulva kaptam egy csere utalványt.
Az üzletben adtak egy új gépet, és azóta lekopogom semmi baja.
AZt javaslom, hogy mindennap járj a szervizesek nyakára, és ne hagyd magadat lerázni.

Anett írta...

Marcsi!

Remélem azért nem gondolják, hogy akármeddig várni fogok...
Az volt az első kérdésem, hogy kicserélik-e, mire azt mondták: amíg a M...x biztosítja a gyári eredeti alkatrészeket, addig nem cserélnek.
Egy hét javítási időt mondtak, péntek tájékán már a nyakukon leszek.

Anett