2009. február 4., szerda

Barátságszalag


"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. :))) Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!''

Ezt a nagyon kedves meglepetést is még a vizsgaidőszak folyamán kaptam, ugyancsak Sylviától és nagyon-nagyon örültem neki! Jó érzés belegondolni, hogy van olyan blogger, akinek egy ilyen kedves meglepetésről én jutok az eszébe. Ezúton is nagyon köszönöm!!!

Azt hiszem, már mindenkinél járt, de azért felsorolom, hogy kik jutottak eszembe mikor elért hozzám a Barátságszalag: Siccike, Gourmandula, Katanyaka, és Ági. Nektek küldeném!

2 megjegyzés:

Kata írta...

Köszönöm szépen, nagyon jól esett!! :o)

harmony írta...

Kedves Anett!
Van itt neked valami:
http://harmoniakonyha.blogspot.com/2009/03/this-is-beginning-of-beautiful.html