2008. szeptember 10., szerda

Kihagyhatatlan...

Tegnap este rábukkantam egy kihagyhatatlan lehetőségre és szeretném megosztani veletek. Az Alexandra könyváruházban szeptember 30-ig egyes kijelölt könyvek 50% kedvezménnyel kaphatók. Sajnos a kínálatban nem sok szakácskönyv szerepel. Ez talán nem is sajnos, mert nekem így is sikerült tegnap közel 10000 Ft-ot ott hagynom. Így sikerült szert tennem két varázslatos könyvre:

Mártások kislexikona: a könyv egy komplett gyűjteménye a mártásoknak, csatniknak. Annyi recept van benne, hogy azt el se akartam hinni amikor otthon egy kicsit jobban átnéztem. Most 1350 Ft-ért kapható.


Szakácsok könyve: ez egy nagyon drága (eredetileg 13000 Ft) és nagyon igényes könyv. Kb. 700 színes A4-es oldal, tele a világ legjobb mesterszakácsainak különleges fortélyaival. Jó néhány őszi estére biztosítja az olvasnivalót. Jelenleg 6500 Ft-ért kapható.

Akinek tehát van egy kis szabad tőkéje feltétlenül látogasson el a napokban az Alexandrába. Szerintem megéri!

6 megjegyzés:

Bombadil Toma írta...

nagyjából, én is ezeket zsákmányoltam:))
http://tomakonyha.blogspot.com/2008/08/best-buy-hrom-knyv-tzezerrt.html

Anett írta...

Reméltem, hogy mások is értesülnek erről az akcióról. A Szakácsok könyvéről már én is álmodoztam egy ideje...

Egyébként van még két könyv amit kinéztem, de itt Szeged most nincs nekik: Tészták kislexikona és Olajok és ecetek kislexikona.

Holnap viszont megyek Pestre, úgyhogy remélem sikerül hozzájutnom!

Vera írta...

Anett, Szakácsok könyve mennyire éri meg egy vegánnak?

Anett írta...

Vera!

A Szakácsok könyve számomra egy nagy élmény. A könyv gyönyörű, én nem tudok betelni vele. Valóban van sok olyan rész ami számomra nem fontos (halak darabolása, húsok elkészítése) de ez engem nem zavar. Szerintem ha egy vegán csak vegán szakácskönyveket vásárol, akkor elég szegényes lesz a könyvespolca...

Egyébként a könyv olyan technikákat tartalmaz, amiket még sehol máshol nem láttam. Másfelől én a húsos ételeket is át szoktam lapozni, hiszen bármelyik elkészíthető szejtánból, vagy csak egyszerűen jó ötleteket lehet meríteni belőle.

Nekem megérte!

Vera írta...

Rábeszéltél, köszönöm :)

Anett írta...

Vera!

Örülök, hogy segíthettem, de majd akkor köszönd, ha te is annyira el leszel ájulva a könyvtől mint én és használni is fogod.

Anett

u.i.: tegnap vettem egy vegetáriánus könyvet is ugyanebben az akcióban 2000 Ft-ért, érdemes belenézned ha az Alexandrában jársz