2009. június 22., hétfő

Pay it forward ajándékot kaptam

Pont ma egy hete, hétfőn csomagot hozott a Postás, méghozzá Piszkétől! Már nagyon vártam, mert a feladás előtt néhány nappal Piszke jelezte, hogy hamarosan érkezik a csomag. Mondhatni tűkön ültem, az ablakból figyeltem az autót. Igaz, késett pár napot, de ilyen a mi kis Postánk. A lényeg, hogy épségben megérkezett!

A csomag két üveget rejtett: az egyikben marcipános eperlekvár, a másikban csípős szilvaszósz rejtőzik. Képet sajnos nem tudok mellékelni, mert a fényképezőgépem éppen Grand Canaria-n nyaral... :)

Ezúton is szeretném nagyon szépen megköszönni az ajándékot!!!

4 megjegyzés:

Piszke írta...

Szia, nagyon szívesen :) remélem átjöt a marcipán íze, mert az itthonit még dugdosom.. A szilvaszósz pedig azt hiszem az enyhén csípős verzió, nem tudom a többiek mit szólnak majd, mert a második eresztésnél a chilik nagyon durvák voltak :(

És hogyhogy nem vagy te is a fényképezőgépeddel??? :(

Anett írta...

Piszke!

Még nem bontottuk fel őket, mert az esküvő előtti fogyókúrámat tartom...

A nyaralásra idén azért nem mentünk a szüleimmel, mert Párom is és én is államvizsgázunk... Sajnos a kettő ütötte egymást, így nyilván maradt az államvizsga. De ha minden a terv szerint alakul, augusztus végén nászútra megyünk... :)

Ha felbontjuk őket, mindenképpen fognak felkerülni képek. Egyébként nagyon eltaláltad az ízlésemet, ugyanis nálunk tonnaszámra fogy a lekvár, mert imádom a palacsintát. Ezért nem merem most felbontani, mert addig enném amíg van!

Még egyszer nagyon köszi!!!!

Adéle írta...

Szeretnék adni Neked valamit, kukkants be hozzám!

Adéle

KryaSpirit írta...

Nézz be hozzám is, van valami a számodra!